ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

مرندی: فعلا توافقی با آمریکا شکل نگرفته است

مشاور هیأت مذاکره‌کننده ایرانی در وین تایید کرد همچنان برخی مشکلات تحریمی با آمریکا وجود دارد که حل نشده اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر مشاور هیأت مذاکره‌کننده ایرانی در وین تایید کرد همچنان برخی مشکلات تحریمی با آمریکا وجود دارد که حل نشده اند.
«محمد مرندی» مشاور هیأت مذاکره‌کننده ایرانی در وین در خصوص درخواست جدید روسیه مبنی بر تعلیق تحریم‌های تجاری ایران اعلام کرد طرف ایرانی منتظر موضع صریح و شفاف روسیه است.

به نقل از شبکه ABC آفریقای جنوبی او در ادامه صحبت‌هایش گفت: «همچنان برخی مشکلات تحریمی با آمریکا وجود دارد که که حل نشده‌اند، چون آمریکایی‌ها موافقت نکرده اند که این تحریم‌ها را بردارند؛ بنابراین اگر همچنان آمریکایی‌ها بخواهند بر سیاستی که در این چند ماه داشتند ادامه دهند هیچ چیزی حل نخواهد شد و مسائل حل نشده باقی خواهند ماند. با این حال من باز می‌گویم که ما در نزدیکی خط پایان مذاکرات هستیم.»

مشاور هیأت مذاکره‌کننده کشورمان همچنین درخصوص اهداف آمریکا از تحریم‌های علیه کشورمان اعلام کرد آمریکا همواره خواسته با وضع تحریم‌ها کار خود را پیش ببرد، خود این تحریم‌ها هم به نوع خود یک جنگ است، زیرا آن‌ها می‌خواهند با تحریم جوامع رو نابود کنند و به همه چیز ضربه و ضرر بزنند. آمریکایی‌ها در زمان عراق تحت حکومت صدام همین کار را کردند، در آن زمان وزیر خارجه وقت آمریکا آقای کالین پاول در سازمان ملل ادعا‌هایی رو مطرح کرد که همین حرف‌ها به تحریم و جنگ در عراق و کشته شدن دست‌کم ۵۰ هزار کودک در عراق منجر شد.

هشتمین دور مذاکرات وین برای لغو تحریم‌های ایران پس از تعطیلات سال نو میلادی در وین از سر گرفته شد. از آن زمان طرف‌های غربی مذاکرات وین با فشار بر ایران برای رسیدن به یک توافق بار‌ها به صورت دروغین برای مذاکرات وین ضرب الاجل اعلام کردند.

چندی پیش نیز «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه کشورمان در مصاحبه با سی ان ان اعلام کرد که اگر مذاکرات وین شکست بخورد مسئول آن آمریکایی‌ها هستند. امیرعبداللهیان در انتها بار دیگر با تاکید بر جدیت ایران در مذاکرات وین اعلام کرد که مقامات ایرانی نسبت به این مذاکرات بسیار جدی هستند و قصد دارند که به یک توافق خوب دست یابند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر