آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

مرندی: فعلا توافقی با آمریکا شکل نگرفته است

مشاور هیأت مذاکره‌کننده ایرانی در وین تایید کرد همچنان برخی مشکلات تحریمی با آمریکا وجود دارد که حل نشده اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر مشاور هیأت مذاکره‌کننده ایرانی در وین تایید کرد همچنان برخی مشکلات تحریمی با آمریکا وجود دارد که حل نشده اند.
«محمد مرندی» مشاور هیأت مذاکره‌کننده ایرانی در وین در خصوص درخواست جدید روسیه مبنی بر تعلیق تحریم‌های تجاری ایران اعلام کرد طرف ایرانی منتظر موضع صریح و شفاف روسیه است.

به نقل از شبکه ABC آفریقای جنوبی او در ادامه صحبت‌هایش گفت: «همچنان برخی مشکلات تحریمی با آمریکا وجود دارد که که حل نشده‌اند، چون آمریکایی‌ها موافقت نکرده اند که این تحریم‌ها را بردارند؛ بنابراین اگر همچنان آمریکایی‌ها بخواهند بر سیاستی که در این چند ماه داشتند ادامه دهند هیچ چیزی حل نخواهد شد و مسائل حل نشده باقی خواهند ماند. با این حال من باز می‌گویم که ما در نزدیکی خط پایان مذاکرات هستیم.»

مشاور هیأت مذاکره‌کننده کشورمان همچنین درخصوص اهداف آمریکا از تحریم‌های علیه کشورمان اعلام کرد آمریکا همواره خواسته با وضع تحریم‌ها کار خود را پیش ببرد، خود این تحریم‌ها هم به نوع خود یک جنگ است، زیرا آن‌ها می‌خواهند با تحریم جوامع رو نابود کنند و به همه چیز ضربه و ضرر بزنند. آمریکایی‌ها در زمان عراق تحت حکومت صدام همین کار را کردند، در آن زمان وزیر خارجه وقت آمریکا آقای کالین پاول در سازمان ملل ادعا‌هایی رو مطرح کرد که همین حرف‌ها به تحریم و جنگ در عراق و کشته شدن دست‌کم ۵۰ هزار کودک در عراق منجر شد.

هشتمین دور مذاکرات وین برای لغو تحریم‌های ایران پس از تعطیلات سال نو میلادی در وین از سر گرفته شد. از آن زمان طرف‌های غربی مذاکرات وین با فشار بر ایران برای رسیدن به یک توافق بار‌ها به صورت دروغین برای مذاکرات وین ضرب الاجل اعلام کردند.

چندی پیش نیز «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه کشورمان در مصاحبه با سی ان ان اعلام کرد که اگر مذاکرات وین شکست بخورد مسئول آن آمریکایی‌ها هستند. امیرعبداللهیان در انتها بار دیگر با تاکید بر جدیت ایران در مذاکرات وین اعلام کرد که مقامات ایرانی نسبت به این مذاکرات بسیار جدی هستند و قصد دارند که به یک توافق خوب دست یابند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار